ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Interne forskningsprojekter

Forskningsrapporter og dokumentation

Forskning er en integreret komponent i produktudviklingen hos GRANDER®. Den øgede kontrol og interesse hos kunder og andre grupper i samfundet har højnet professionaliseringen på dette område.

Siden 1980'erne har GRANDER® samarbejdet og engageret sig i proaktiv informationsudveksling med industrielle kunder og private kunder inden for følgende og anvendelsesområder:

 • Industri
 • Varme- og vandsystemer
 • Svømmebassiner
 • Bagerier & bryggerier
 • Producenter af mad og drikke
 • Landbrug og havebrug
 • Dyr og husdyr
 • Private hjem

Forskningsrapporter og dokumentation siden 1979

GRANDER® vandvitalisering har været en del af kundernes daglige rutiner og projekter i 40 år. Der er udarbejdet et samarbejde med de respektive tekniske eller produktionsledere, projektprotokoller og forskningsrapporter, der dokumenterer målte forskelle og fund gennem hele projektets varighed. I dette afsnit vil vi løbende præsentere og diskutere forskningsrapporter og fotodokumentation fra projekter i forskellige brancher, der allerede er realiseret.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi tydeligt skelner mellem empiriske rapporter, der beskriver brugeroplevelser og ægte videnskabelig forskning. Erfaringsrapporter bruges i forskning til at tjene som materiale, hvorfra forskningsspørgsmål og hypoteser kan udledes, som efterfølgende underkastes afprøvning ved hjælp af videnskabelige metoder i løbet af et projekt. Dette gælder for forskning udført af GRANDER® selv såvel som for bestillede projekter udført af forskningsinstitutter.

Projektrapporter og dokumentation om GRANDER® revitalisering af vand i fremstillingsindustrien
Valgte eksempler (yderligere eksempler tilføjes kontinuerligt):

{jd_file-file==458}
{jd_file-file==459}
{jd_file-file==460}

 • Johann Grander Sen.

  (1930 - 2012)

  "Naturens er vores bedste lærermester"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.