GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 
Forskning & Udvikling

Forskning & Udvikling

Forskning og international udveksling

Vand er et mystisk stof fra et videnskabeligt synspunkt. Trods 200 års vandforskning har videnskaben mange huller i forståelsen. I mange områder vand reagerer forskelligt fra teorien. Mange eksperimenter og forskning er lavet om dette emne. Nye resultater og erfaringer kommer dagligt fra videnskabelige kredse

GRANDER® forskningsselskab IPF arbejder tæt sammen med forskellige internationale institutter, forskere og universiteter. Derfor er GRANDER®r også medlem af gruppen "Applied Water fysik" på den hollandske vandforskningsorganisation "Wetsus" ledet af Dr. Elmar Fuchs (Water Bridge - Univerisity i Graz), og er altid up-to-date på vandforskning.

I mange år har GRANDER® har holdt tæt kontakt og har haft en regelmæssig udveksling med internationalt kendte videnskabsfolk og forskere. Mange af dem har gjort turen til Tyrol og besøgte GRANDER® for at udveksle viden med Johann Grander, hans familie og forskerholdet. Blandt dem var Eshel Ben Jacob († juni 2015) - tidligere præsident for den israelske Physics Society og en førende fysiker på verdensplan.

Tæt kontakt er blevet opretholdt med professor Gerald H. Pollack, professor for Bioteknologi ved University of Washington (WU), Seattle. Læs om hans spændende forskning heruder.

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

  • 1
  • 2
  • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere