GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 

Fødevarer

Rapunzel bruger GRANDER med Succes

RAPUNZEL Naturkost er en af ​​de førende økologiske producenter i Europa. Selvom virksomheden nu har over 380 ansatte, er ideen ikke ændret: at fremstille økologisk, naturlig og vegetarisk mad på en kontrolleret måde. GRANDER® passer perfekt til virksomhedskonceptet.I 1985 flyttede det stadigt voksende firma til Legau i Allgäu-regionen, hvor virksomhedens hovedkvarter stadig findes i dag. Ifølge Joseph Wilhelm skyldtes beslutningen om at flytte til Allgäu også den meget gode vandkvalitet. På jagt efter råvarer af højeste kvalitet stødte han på GRANDER® vandrevitalisering. Først installerede han GRANDER® vandrevitalisering i sit hjem, for at eksperimentere med det og udføre blindsmagning, som altid var positive. Da det revitaliserede vand var så godt for ham og hans familie, ønskede han også at give det til sine ansatte. Så i 2011 besluttede han at installere GRANDER® i firmaets kantine og oprette en GRANDER®- drikkebrønd der. I kantinen kan alle ansatte få en varieret økologisk morgenmad og frokost. Siden GRANDER® revitaliseret vand blev installeret, er der blevet drukket mere og mere vand. På grund af de positive erfaringer og feedback fra medarbejderne blev hele administrations- og produktionsbygningen vitaliseret med GRANDER®. "Fra mit synspunkt er det ikke hokus-fokus. GRANDER®-konceptet er virkelig bæredygtigt. Det er en lille investering som har været vedligeholdelses- og problemfri i over 10 år indtil videre," siger Joseph Wilhelm.  
Mere

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en af sine sønner, der arbejder på LEGO. I videoen nedenfor - maj 2017 - kan du høre om de markante resultater de har opnået: eliminering af biofilm i kølevandsanlæg reduktion af kemi reduktion af energiforbrug rent kølevandssektion effektivt køletårn - 100% effektivitet god mikrobiologisk balance - forlænget holdbarhed af fersvarer så som kogte kartofler og snitgrønt. m.m.
Mere

Fiskeforarbejdning med GRANDER®

Sea Products A/S, som forarbejder fisk, har sæde i Hellandshamm, 50 km fra Ålesund på den norske vestkyst. Denne region er førende mht. fangst, forarbejdning og eksport af vild ørred, stortorsk og opdrættede laks. 
Mere

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

  • 1
  • 2
  • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere