GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 

Landbrug

Fra meget godt, til rigtig godt

Anders Laugesen, Aulum, Økologisk mælkeproducents brug af GRANDER vitaliseret vand, der blev installeret jan 2014 viser rigtig gode resultater til gavn for de 500 stk. malkekvæg og bundlinien. 
Mere

Fra 36 til 39,1 grise pr. årsso

Den 36-årige svineproducent Claes Pasgaard Erlang har blot fire år på bagen som selvstændig svineproducent. Han producerede 39,1 grise pr. årsso i 2. kvartal i 2013, og han er overbevist om, at 40 grise er inden for overskuelig rækkevidde.
Mere

Årets slagtesvinsproducent

Lars Børgesen årets slagtesvinsproducent i både år 2008 & 2009 analyserer alt, hvad han laver. Både når det går godt, og når det går mindre godt. Og der er meget at analysere, han får nemlig også mange ideer til optimering af værdikæden, og de er ikke altid helt traditionelle. Men dyrene er altid i centrum, og produktionen skal ske på grisenes præmisser.
Mere

Små mirakler i Sindal med GRANDER®

Familien Thomsen, Sindal, har godt 500 sortbrogede malkekøer i løsdriftsstald. I marts 2009 installerede De GRANDER Vandvitalisering med henblik på at få celletallet ned og sundstatus op.
Mere

Til både Gården & Gyllen

Henrik Mikkelsen, installerede i 2006 GRANDER Vandvitalisering og fik hurtigt gode resultater på gården. Han besluttede sig derfor til også at vitalisere gyllen.
Mere

Friskt og sundt vand til minkene

Minkavler Kuno Thussgaard, Tvis ved Holsterbro, har 3200 tæver, og et almindelig vandanlæg med recirkulation. I juli 2013 blev GRANDER® vandvitalisering installeret - en investering han og minkene er meget glade for.  
Mere

Stutteri Sun Hill

”Det hele startede da jeg besøgte Kinesiolog Anne Straarup i Ruds Vedby. Hendes blomster så hamrende godt ud, og jeg spurgte hende hvordan hun bar sig ad med at få blomster med så strålende farve. Grandervand var svaret, og så fik jeg ellers et langt foredrag, hvor der blev vist billeder af vandmolekyler.
Mere

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

  • 1
  • 2
  • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere