GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 

Swimmingpool & Biotoper

Royal Crystal Thermal Spa

Regina Flöhter er marketingchef for Royal Crystal Thermal Spa i Schwangau, Tyskland. I wellnessområdet er alle svømmebassiner fyldt med vitaliseret GRANDER vand. Mange gæster giver positiv feedback siden installationen af GRANDER Vandvitalisering. Duften af klor forsvandt, og vandet føles blødere på huden. Ofte sker det også, at besøgende fylder deres tomme flasker med vores vand, fordi de bemærker kvalitetsforskellen og også ønsker at nyde det derhjemme, siger Regina Flöhter. Se mere i videoen
Mere

Bade og fiskesø bliver fri for trådalger

Kaltenbrunner See er en svømme sø omkring 1,5 kilometer syd for Prem, en lille landsby med 900 indbyggere. Helmut Wörle er leder af den lokale fiskeriforening. I denne video taler han om tidligere problemer, de havde med søen. Især i sommermånederne blev søen ofte dårlig og de måtte hælde kalk i vandet. Så i 1995 lånte en rådgiver dem en GRANDER cylinder enhed. Hr. Wörle blev forbløffet, da søen blev klar og uden alger det år.. Men da fiskerforeningen returnerede Grander-enheden, blev vandet fyldt med alger igen. Så de besluttede at købe den. Lige siden har vandkvaliteten været fremragende og med masse af sunde fisk i. I den ekstreme sommer 2006, var alle de omkringliggende søer helt fyldt med alger, men Kaltenbrunner See var igen helt algefri. Selv en inspektør for folkesundheden godkendte den fremragende vandkvalitet og var mere end tilfreds med prøverne. Se mere i videoen.
Mere

Borgmester Vitaliserer Badesø

Reiner Friedl er borgmester i Rettenbach am Auerberg kommune i Tyskland. Bæredygtig økonomi er hovedfokus i byen- Tidligere var der ofte problemer i den lokale svømmedam på grund af stærk algevækst. På grund af de gode oplevelser fra en lokal forretningsmand, besluttede borgmesteren at bruge Grander vandrevitalisering i svømmedammen, selvom byrådet ikke var overbevist. Det resulterede i en markant mindre algevækst og klart bedre vandprøver. Selv feriegæster bemærker jævnligt den fremragende vandkvalitet. Se mere i videoen.  
Mere

Feddet camping, besparelser på vedligehold

Campingpladsen er en ren naturperle med skønneste strand, skov og økologiske marker. Ejer og daglig leder Ivan Reedtz-Thott driver Feddet Camping med bæredygtighed og økologi i fokus. Så det var helt naturligt at installere en 110 kg tung GRANDER enhed som behandler alt vandet til campingpladsen, udlejningshuse og økologisk landbrug. 
Mere

Rent vand med mindre klor

I foråret 2003 valgte Joboland/Brændesgårdshaven, Bornholm at installere GRANDER vandvitalisering bl.a. i forlystelsesparkens badeland. Stedets daværende tekniske chef, Peter Holst fortæller om virkninger af GRANDER vandvitalisering i badelandet.
Mere

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

  • 1
  • 2
  • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere