GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 

Forskning i Grander Vandvitalisering

"Hvad vi ved er en dråbe, hvad vi ikke ved er et ocean"" Isaac Newton

The floating water bridge - Dr. Elmar Fuchs The floating water bridge - Dr. Elmar Fuchs
Grander Vandvitalisering er blevet undersøgt af mange forskere. Det som gør Grander Vandvitalisering ret enestående er dets effekt på de biologiske processer i vandet. I vitaliseret vand arbejder de ”gavnlige” mikrorganismer i vandet hurtigere. De vil i mange tilfælde fuldstændigt udkonkurrere forrådnelsesbakterier og derfor er vandets selvrensende egenskaber væsentligt forstærket. I praksis ser vi denne egenskab i varmesystemer, havedamme, vandbeholdere og andre steder hvor vandet normalt går i forrådnelse. Når det er vitaliseret holder det sig rent og fri for alger... Dr. Horst Felsch var en af de første forskere til at dokumentere dette. I hans afhandling kan man læse om hvorfor og hvordan vandet renser sig selv, og f.eks. hvordan et glas vitaliseret vand med et kimtal på 25 er helt rent med et kimtal på nul efter tre uger.  

I 2000 modtog Johann Grander den højeste æresbevisning fra det russiske naturvidenskabers akademi. I en 400 sider lang rapport gennemgår forskerne resultaterne med vitaliseret vand.
Og ved overrækkelsen lød konklusionen fra prof. Kondradrov bl.a. således:”Johan Grander har modtaget denne pris for sin umådelige viden om vands fysiske egenskaber. Især dets energi- og informationsegenskaber.

I løbet af de tre sidste år har vort institut i Rusland og nogle få andre ledende institutter undersøgt en lang række egenskaber ved Johann Granders teknologi og også selve vandet.

En lang række positive egenskaber er blevet påvist som forbedrer vandet. Det begynder med vandets æstetiske kvaliteter og rækker så langt, at selv nogle parametre af radioaktiv forurening kan reduceres af det. Der er også en meget positiv virkning på den mikrobiologiske sammensætning af vandet.I

Især har vi fundet at Grander Teknologien forkorter patogene mikrobers levetid i vandet betydeligt. Dette gælder især salmonella - der er også en reduktion i den mutagene effekt i vandet.

En lang række dyreforsøg har givet ubestrideligt bevis for at nogle parametre af immunforsvaret blev betydeligt styrket.

Ikke mindst ønsker vi at fremhæve stabiliteten af virkningen.

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

  • 1
  • 2
  • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere