ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Anvendelse > Erhverv / Industri / Landbrug

Anvendelse & Produkter indenfor Handel / Industri / Landbrug

Merværdi for din virksomhed

Grander Vandvitalisering anvendes af rigtige mange store industri, fødevarevirksomheder, gartnerier og landbrug. Grønne besparelser og optimeret produktion er til glæde for både miljøet og virksomheden. 
  • Virksomhedernes konkurrenceevne afhænger i høj grad af, oppe-tid og hvor store omkostningerne er til drift og vedligehold af produktionsapparatet. GRANDER® Vitaliseret vand giver mange og store fordele indenfor en lang række områder bl.a. kølesystemer og procesvand. I Industrisektoren er målingerne præcise, kalkulationerne skarpe og investeringer baseret på ROI. En investering i Grander Vandvitalisering er ofte meget hurtigt tjent hjem, til gavn for naturen og konkurenceevnen. 

 

  • Tusindvis af store fødevarevirksomheder bruger Grander Vandvitalisering med stor succes. Forbedringer i smag og holdbarhed, samt tekniske besparelser nogle af de afgørende resultater.

 

  • Inden for Landbrug og Gartnerier er optimering af processerne helt afgørende for en sund drift. Grander Vandvitalisering gør en meget synlig og målbar forskel i begge erhverv. 

 

Læs mere om de specifikke brancer i menuen.

Tilbage
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vi er her på jorden for at lære"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.