ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

GRANDER® vand - En kilde til livsglæde

Nydelse og glæde for mennesker, dyr og planter

GRANDER® Vand bliver vitaliseret ved hjælp af frekvenser/energispektrer fra informationsvand, som er indkapslet i alle GRANDER® enheder. Informationsvandet er udviklet af den Østrigske naturforsker Johan GRANDER, på grundlag af omfattende studier af naturen.  

Vand har en foranderlig indre struktur

Den grundlæggende idé med GRANDER® vandvitalisering er at styrke vandet ved at forbedre vandet struktur. Det giver selvrensende og modstandsdygtigt vand og dermed skabe et stabilt immunforsvar i vandet.

Vand har naturligvis meget specielle egenskaber, som kun kan udvikle sig og trives, når det er naturligt og skånet fra stressende miljømæssige påvirkninger. Disse forhold er desværre ikke tilstede i vores normale postevand. Selvom "normalt" postevand kommer frisk fra kilden, har lange transportveje, tryk i rørene, mobiltelefoner og radiobølger en negativ effekt på vandet en - det mister sin vitalitet og styrke

GRANDER® vitaliseret vand styrker det igen og bringer det tilbage til, hvad det oprindeligt var engang:
Kraftfuldt, energisk og vitaliserende.

 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.