ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Princippet i GRANDER® Vandvitalisering

Informationsoverførsel er basis

GRANDER® vandvitalisering er baseret på forståelsen af informationsoverførsel.

Hvordan bliver vand vitaliseret.

GRANDER® Vand bliver vitaliseret ved hjælp af frekvenser/energispektrer fra informationsvand, som er indkapslet i alle GRANDER® enheder. Informationsvandet er udviklet af den Østrigske naturforsker Johan GRANDER, på grundlag af omfattende studier af naturen.

Forandringer og virkninger

Vitaliseret vand har en helt enestående hexagonal struktur som medfører at vandets kvaliteter styrkes på en række områder:

De gavnlige mikroorganismer i vandet bliver styrket og dermed også vandets selvrensende egenskaber og mineraler som f.eks. kalk, jern og mangan reagerer anderledes og sætter sig bl.a. ikke fast på materialer.

Virkningerne er mange og vi henviser til vores omfattende materiale med studier og erfaringer.

Forskning i virkningsmekanismer

Prof. Kondradrov fra Russiske naturvidenskabers akademi, er en af de helt store autoriteter inden for vandfysik, og han beskriver virkningsprincippet således:

”GRANDER Teknologien opnår sin virkning ved at optage meget små energispektre fra omgivelserne. Og på grund af dets struktur er det også i stand til at udsende et meget specifikt energi spekter til vand i dets nærhed. GRANDER informationvands struktur er noget særligt, helt enestående bl.a. det lodrette arrangement af strukturen og dens hexagonale, clatratiske konstruktion. Disse strukturer er i stand til at opsamle energi fra kosmos og jordens magnetfelt".

Mange hundrede af videnskabelige undersøgelser gennem de sidste halvtreds år har konsekvent afsløret at frekvenser inden for det elektromagnetiske spektrum, har en stærk indvirkning på hver eneste facet at de biologiske reguleringsmekanismer.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Jorden er et levende væsen"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.