GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 

Hvad er GRANDER® vand

Vandet har en høj og stabil biologisk kvalitet

Mange succesrige tiltag inden for ”strukturering” af vand har haft den ulempe at det har været svært at måle nogle eksakte forskelle i vandets egenskaber efter at det er behandlet. Men den Østrigske naturforsker Johan Grander opdagede for 20 år siden en metode, som har revolutioneret forståelsen for strukturens betydning. Han har skabt en metode til at ”vitalisere” vand ved hjælp af frekvenser fra ”informationsvand” som er indkapslet i forskellige typer enheder som brugsvandet kommer i indirekte kontakt med.

I starten blev Johann Grander latterliggjort, men i dag har han modtaget den højeste æresbevisning fra det Østrigske videnskabsministerium. Grunden til denne æresbevisning skal ses i det faktum at vand som er blevet ”vitaliseret” og dermed forbedret i sin ”struktur”, udviser nogle yderst nyttige og interessante egenskaber: Det kan rense sig selv, bl.a. fordi gavnlige bakterier som f.eks. mælkesyrerbakterier arbejder hurtigere, vandets bakteriologiske immunforsvar bliver simpelthen stimuleret og aktiveret. Resultatet er helt unik vandkvalitet, en kvalitet som vand på nogle områder besidder når det kommer igennem forskellige mineraler på vejen op til naturlige helbredende kilder. Forskerne har desuden konkluderet at immunforsvaret bliver væsentligt styrket på en lang række parametre når dyr og menneske indtager GRANDER® vitaliseret vand.

GRANDER® Vandvitaliseringen har opnået en ret stor udbredelse og anvendes af private, landbrug, serviceerhverv og landbrug i hele verden. Det startede faktisk med at Johan Grander delte vandet ud i den lille landsby hvor han boede. Folk kom tilbage til ham med fantastiske historier om smerter, hudproblemer, gigtproblemer og mange andre helbredsproblemer som var voldsomt i bedring eller helt forsvundet. Så lavede han et system, så folk selv kunne vitalisere deres brugsvand. Derfra har det stort set bredt sig fra mund til øre til hele verden.

Herhjemme har mange tusind mennesker og virksomheder som f.eks. Haldor Topsøe, Danisco, Arla, Flensted, Dykon og mange andre gjort gavn af Grander metoden.

GRANDER® vitaliseret vand har bl.a. følgende egenskaber

 • En dejlig frisk og blød smag af vandet
 • Holder sig frisk meget længe
 • Giver en blød fornemmelse til hud og hår
 • Giver stærk vækst til planter og masser af blomster
 • Bliver instinktivt foretrukket af mange dyr
 • Giver mad en intens smag og holder det frisk længere.
 • Beskytter varmesystemer igennen rent vand i systemet.
 • Sikrer et lavere forbrug af rengøringsmidler
 • Det er vitaliseret og styrket når det vender tilbage til naturen.

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

 • 1
 • 2
 • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere