ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Hvad er GRANDER® vand

Vandet har en høj og stabil biologisk kvalitet

Mange succesrige tiltag inden for ”strukturering” af vand har haft den ulempe at det har været svært at måle nogle eksakte forskelle i vandets egenskaber efter at det er behandlet. Men den Østrigske naturforsker Johan Grander opdagede for 20 år siden en metode, som har revolutioneret forståelsen for strukturens betydning. Han har skabt en metode til at ”vitalisere” vand ved hjælp af frekvenser fra ”informationsvand” som er indkapslet i forskellige typer enheder som brugsvandet kommer i indirekte kontakt med.

I starten blev Johann Grander latterliggjort, men i dag har han modtaget den højeste æresbevisning fra det Østrigske videnskabsministerium. Grunden til denne æresbevisning skal ses i det faktum at vand som er blevet ”vitaliseret” og dermed forbedret i sin ”struktur”, udviser nogle yderst nyttige og interessante egenskaber: Det kan rense sig selv, bl.a. fordi gavnlige bakterier som f.eks. mælkesyrerbakterier arbejder hurtigere, vandets bakteriologiske immunforsvar bliver simpelthen stimuleret og aktiveret. Resultatet er helt unik vandkvalitet, en kvalitet som vand på nogle områder besidder når det kommer igennem forskellige mineraler på vejen op til naturlige helbredende kilder. Forskerne har desuden konkluderet at immunforsvaret bliver væsentligt styrket på en lang række parametre når dyr og menneske indtager GRANDER® vitaliseret vand.

GRANDER® Vandvitaliseringen har opnået en ret stor udbredelse og anvendes af private, landbrug, serviceerhverv og landbrug i hele verden. Det startede faktisk med at Johan Grander delte vandet ud i den lille landsby hvor han boede. Folk kom tilbage til ham med fantastiske historier om smerter, hudproblemer, gigtproblemer og mange andre helbredsproblemer som var voldsomt i bedring eller helt forsvundet. Så lavede han et system, så folk selv kunne vitalisere deres brugsvand. Derfra har det stort set bredt sig fra mund til øre til hele verden.

Herhjemme har mange tusind mennesker og virksomheder som f.eks. Haldor Topsøe, Danisco, Arla, Flensted, Dykon og mange andre gjort gavn af Grander metoden.

GRANDER® vitaliseret vand har bl.a. følgende egenskaber

 • En dejlig frisk og blød smag af vandet
 • Holder sig frisk meget længe
 • Giver en blød fornemmelse til hud og hår
 • Giver stærk vækst til planter og masser af blomster
 • Bliver instinktivt foretrukket af mange dyr
 • Giver mad en intens smag og holder det frisk længere.
 • Beskytter varmesystemer igennen rent vand i systemet.
 • Sikrer et lavere forbrug af rengøringsmidler
 • Det er vitaliseret og styrket når det vender tilbage til naturen.
 • Johann Grander Sen.

  (1930 - 2012)

  "Jorden er et levende væsen"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.