ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

GRANDER® I Danmark

Frontløber med eutusiasme

Hovedkvarteret i Jochberg i Tyrol, Østrig har GRANDER® selskabets knowhow og er det sted, hvor informationsvandet produceres til de forskellige vand vitaliseringsenheder.  I dag abejder flere hundrede mennesker med GRANDER® vand vitalisering globalt.  

Vandvitalisering startede med importen af GRANDER® produkter til Danmark i sep. 2007.

Siden da er vi vokset dag for dag pga. af tilfredse og engagerede kunder.

Vi har allerede mange markante og interessante danske resultater fra bl.a.: private, landbruget, servicevirksomheder og industrien.
Vores innovative kunder har vist os meget stor tillid, og de fungerer ofte som ambassadører for GRANDER® vandvitalisering.

Indenfor industriel og erhvervsmæssig anvendelse samarbejder vi med uvildige ingeniører og rådgivere. I landbruget samarbejder vi med dyrlæger og landbrugskonsulenter, og inden for sundhed og privat anvendelse bliver vores produkt anbefalet af læger og sundhedseksperter som f.eks. Carsten Vagn Hansen, Frede Damgaard, Steen Selander, Christian Andersen, Anne Straarup m.fl

Når du henvender bliver du altid serviceret af en rådgiver som er ekspert på sit område og som samarbejder med andre rådgivere i Danmark og resten af verden.

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vi er her på jorden for at lære"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.