ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Johann Granders Viden

Johann Granders Viden

Engageret. Naturelskende. Beskeden.

Som en lastbilchauffør, tankstation operatør og cement mixer passede Johann Grander fra Jochberg sin familie på 10 for mange år siden. Han havde hænderne fulde.

Men alligevel besluttede han en dag at følge sit kald og til helt at forpligte sig til sine eksperimenter. De førte hurtigt ham til det emne, der ændrede hele hans liv og hans families, nemlig vand.

I dag er vitaliseret "GRANDER vand" er blevet en daglig del af hundredtusinder af brugeres liv, en del, de ikke kan undvære. Det er også med succes brugt på områder som private hjem, svømmebassiner, damme, wellness-faciliteter, hoteller, landbrug og industrien.

I begyndelse var vand

For millioner af år siden var jorden helt dækket med vand. Alt var i bevægelse og kunne flyde frit. En tilstand af perfekt energisk orden. Hvor vandet flyder frit er vandet stadig den regulerende kraft af naturen. Læs mere på Engelsk herunder.
Mere

Medicinrester i drikkevandet

Fra de mange resultater og udtalelser fra Johann Grander, er hans advarsel om faren for medicinrester i vores drikkevand særligt interessant, da dette emne i øjeblikket bliver diskuteret i medierne. Læs mere på Engelsk herunder:
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Vand har en intelligens"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.