ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Interne forskningsprojekter

Forskningsrapporter og dokumentation

Forskning er en integreret komponent i produktudviklingen hos GRANDER®. Den øgede kontrol og interesse hos kunder og andre grupper i samfundet har højnet professionaliseringen på dette område.

Siden 1980'erne har GRANDER® samarbejdet og engageret sig i proaktiv informationsudveksling med industrielle kunder og private kunder inden for følgende og anvendelsesområder:

 • Industri
 • Varme- og vandsystemer
 • Svømmebassiner
 • Bagerier & bryggerier
 • Producenter af mad og drikke
 • Landbrug og havebrug
 • Dyr og husdyr
 • Private hjem

Forskningsrapporter og dokumentation siden 1979

GRANDER® vandvitalisering har været en del af kundernes daglige rutiner og projekter i 40 år. Der er udarbejdet et samarbejde med de respektive tekniske eller produktionsledere, projektprotokoller og forskningsrapporter, der dokumenterer målte forskelle og fund gennem hele projektets varighed. I dette afsnit vil vi løbende præsentere og diskutere forskningsrapporter og fotodokumentation fra projekter i forskellige brancher, der allerede er realiseret.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi tydeligt skelner mellem empiriske rapporter, der beskriver brugeroplevelser og ægte videnskabelig forskning. Erfaringsrapporter bruges i forskning til at tjene som materiale, hvorfra forskningsspørgsmål og hypoteser kan udledes, som efterfølgende underkastes afprøvning ved hjælp af videnskabelige metoder i løbet af et projekt. Dette gælder for forskning udført af GRANDER® selv såvel som for bestillede projekter udført af forskningsinstitutter.

Projektrapporter og dokumentation om GRANDER® revitalisering af vand i fremstillingsindustrien
Valgte eksempler (yderligere eksempler tilføjes kontinuerligt):

{jd_file-file==458}
{jd_file-file==459}
{jd_file-file==460}

 • Johann Grander Sen.

  (1930 - 2012)

  Der sker ikke noget ved et uheld. Det er heller ikke tilfældigt, at folk er skænket livet. Vi er alle skabt til at have et formål, som vi skal opfylde.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.