ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Sensational opdagelse: Fjerde Dimension af vand

Er vi på sporet af vandets hemmeligheder?

Vandforskerer fra Washington har opdaget at vand gemmer informationer og viser helt nye mekanismer i vand.

Et forskerhold fra "University of Washington" var i stand til at afsløre hemmeligheden om vand. Holdet som ledes af Gerald Pollack (han besøgte Johann Grander i Jochberg i år 2010) opdagede en fjerde fysiske tilstand af vand:

Bortset fra faste, flydende eller gasformige former, kunne  orskerne identificere en fjerde tilstand, hvor molekylerne af flydende vand er anbragt i et hexagonalt "krystalgitter".
Denne tilstand viser nogle fantastiske egenskaber, som vender vores billede af vand på hovedet, og løser mange spørgsmål omkring vand.

Vand er en mystisk element, selv fra et videnskabeligt synspunkt. Trods 200 års vandforskning har videnskaben ikke formået helt at forstå det allestedsnærværende elementet vand.

Den officielle teori omkring vand er fuld af huller, de såkaldte anomalier, som ikke kan forklares tilfredsstillende med den konventionelle teori. Frysning, kogepunkt, massefylde, overfladespænding - selv iforhold til disse grundlæggende ting virker vand forskelligt i forhold til, hvad vi i teorien ville forvente.

Vand er imidlertid også et fascinerende element. Det er oprindelsen og livseliksir, hovedkomponenten af ​​den menneskelige krop og vores vigtigste fødevarer.

Forskere fra USA har præsenteret en ny vandteori, der eventuelt kan forklare anomalier i vand, samt et akademisk fundament for videreudviklingen af drikkevandet.

EZ-Water

Forskere har konstateret, at vandet begynder at arrangere sig selv, når det er tæt på hydrofile overflader, såsom i vores kroppe. Nær overfladen dannes et lag af meget rene vand former, hvorved dette lag ændres til en helt ny form for vand, som er drastisk forskellig fra traditionel H2O.

Denne zone med den mystiske vand er blevet kaldt "udelukkelse zone" (EZ), fordi vandet i denne zone ikke bare arrangere sig selv, men det renser sig selv også så godt: grundet elektriske kræfter bliver små partikler er drevet ud af EZ laget

Dette fænomen er ikke nyt, og der har været adskillige forsøg på at forklare det med traditionelle teorier. Men Pollack kunne afvise alle disse teorier som plausible forklaringer i løbet af sine to års arbejde med sit team.

Men det var ikke nok: Vandet i EZ vises helt nye egenskaber, såsom en ændret elektrisk modstand, en ny, endnu højere, næsten gel lignende viskositet, en ændret pH-værdi og en klart negativ ladning.

Bortset fra flydende, fast og gasform opdagede forskere en ny fysisk tilstand af vand. Det findes ikke bare i kroppens indre langs muskelfibrene og cellemembraner,  men også en overgangsform, uopdaget hidtil, mellem flydende og frossent vand.

Resultatet forvirrede forskerne og det var hurtigt klart, at EZ vand spiller en væsentlig rolle i levende organismer.

Det første skridt var at løse hemmeligheden om, hvor vandet fik sin energi fra for at opretholde en sådan en meget ordnet struktur. Efter flere tests svaret blev fundet: fra lys, især fra usynlig infrarød lys. Hvis den eksperimentelle set-up blev beskyttet mod lysstråler, kunne EZ vand ikke danner sig. Med sollys og infrarødt lys kunne det udvides.

Selv dette var en fascinerende opdagelse: vand lagrer energien i sollys som en ordnet, sekskantet krystalstruktur. Vandet var ikke esoterisk, men snarere fysisk "strømførende".

Ikke kun energien, men også strukturen spiller en vigtig rollle for kroppen.

Nye metode for videnskab?

Forskningsresultaterne fra Pollack er imponerende i mange henseender. Vand er meget mere end blot en sekundær bestanddel i baggrunden af ​​vores biologiske processer. Det er en væsentlig del af det.

Pollack er en vigtig stemme i en endnu højere kor af forskere, der mener at vand er meget mere end det er beskrevet i vores skolebøger: vand kan have meget forskellige kvaliteter, der ikke kun afhængige af de opløste stoffer i det, men også fra strukturen af ​​vand.

Hans forskning viser, at vand i levende organismer er grundlæggende forskellig fra vand, der strømmer ud af vores vandhaner:

Livligt vand er ordnet og interagerer strukturelt med stoffer og levende organismer i det.

Forskningsresultater leverer det centrale budskab:

Vand kan lagre energi ...

Johann Granders arbejde er nu virkeligt blevet forstået på et helt nyt niveau. 

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Der er ikke to typer ens vand"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.