GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 

Masser af fordele med Grander Vand i hele huset

”Det hele startede med at vi læste bogen ”På sporet af vannets hemmelighed.” skrevet af Hans Kronberger og Siegbert Lattacher. Efter at have læst om påstandene, ringede vi de pågældende mennesker op og besøgte dem og kunne ved selvsyn konstatere og høre om deres erfaringer.  

Vi bestilte en vandbehandlingsenhed til hele huset og blev meget positivt overrasket: Vandet har nu en væsentlig bedre smag og vi drikker helt naturligt meget mere vand. Tappet på flaske holder det sig frisk på arbejde, i bilen og på camping. Smager aldrig hengemt. Når vi går i bad føles huden føles helt glat og spændstig. Vores hund elsker det og drikker nu gerne vandet tappet fra hanen – ellers var det ud til fuglebadet og hvor den ellers kunne finde vand.

Perlatorer (dem der giver luft i vandet når det løber ud af hanen,) skal ikke afkalkes mere, men måske skylles engang imellem for div. urenheder i vandet. Alt kalk i husholdningsapparater reduceres efterhånden til næsten ingenting. Kaffemaskinen har vi ikke afkalket siden. Vores bekendte havde ikke afkalket den i 2 år – skulle blot skylles. ½ dossering af vaskepulver til opvaske- og vaskemaskine. Kalken i vores lavtskylscisterne er forsvundet. Gamle vandhaner med almindelig pakninger skal evt. efterspændes eller skiftes, da de kan gå hen og bliver utætte, efterhånden som kalken reduceres.

Generelt er rengøring meget nemmere – vandet er meget mere aktivt end ”almindeligt” vand fra hanen. Desuden har vi oplevet at afskårne blomster holder længere, potteplanter trives meget bedre og kan endog vandes med 20% mindre vand. Stiklinger slår meget hurtigere rod, planter, blomster og grøntsager i haven bliver større, vokser hurtigere og får større frugter”.

Dejligt at kunne nyde sundt og blødt vand og samtidig sparer en masse besvær og penge :-)

Vivi og Knud Broager

Tilbage

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

  • 1
  • 2
  • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere