ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Wellness / Spa

Rent vand med mindre klor - JOBO Land

I foråret 2003 valgte Joboland/Brændesgårdshaven, Bornholm at installere GRANDER vandvitalisering bl.a. i forlystelsesparkens badeland. Stedets daværende tekniske chef, Peter Holst fortæller om virkninger af GRANDER vandvitalisering i badelandet.
Mere

Feddet camping, besparelser på vedligehold

Campingpladsen er en ren naturperle med skønneste strand, skov og økologiske marker. Ejer og daglig leder Ivan Reedtz-Thott driver Feddet Camping med bæredygtighed og økologi i fokus. Så det var helt naturligt at installere en 110 kg tung GRANDER enhed som behandler alt vandet til campingpladsen, udlejningshuse og økologisk landbrug. 
Mere

Royal Crystal Thermal Spa

Regina Flöhter er marketingchef for Royal Crystal Thermal Spa i Schwangau, Tyskland. I wellnessområdet er alle svømmebassiner fyldt med vitaliseret GRANDER vand. Mange gæster giver positiv feedback siden installationen af GRANDER Vandvitalisering. Duften af klor forsvandt, og vandet føles blødere på huden. Ofte sker det også, at besøgende fylder deres tomme flasker med vores vand, fordi de bemærker kvalitetsforskellen og også ønsker at nyde det derhjemme, siger Regina Flöhter. Se mere i videoen
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Alt er bygget på basis af plus og minus"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.