ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Sundhed, velvære og besparelser

Stutteri Sun Hill

”Det hele startede da jeg besøgte Kinesiolog Anne Straarup i Ruds Vedby. Hendes blomster så hamrende godt ud, og jeg spurgte hende hvordan hun bar sig ad med at få blomster med så strålende farve. Grandervand var svaret, og så fik jeg ellers et langt foredrag, hvor der blev vist billeder af vandmolekyler.
Mere

Klart og velsmagende vand fra brønden

”Jeg så flere steder på Bornholm hvor systemet virkede rigtigt godt: i svineproduktioner, hos private og ikke mindst hos Brændeskovshaven hvor deres helt grønne søvand blev ganske klart og rent. Alle kunder virkede super tilfredse, og det var altså noget der undrede mig, som hidtil kun havde arbejde med filtrering og andre mere traditionelle vandbehandlingsmetoder. 
Mere

Gode GRANDER® erfaringer hos behandler

Frede Damgaard har siden 1974 beskæftiget sig på fuld tid med alternativ behandling og har haft særlig fokus på kostens betydning for menneskets velbefindende. Han er en meget efterspurgt foredragsholder og underviser på skoler og uddannelsescentre både i Danmark og i det øvrige Skandinavien. 
Mere

Sundhedserfaringer med Grander Vand

Følgende beretninger vækker nysgerrigheden hos de fleste og forhåbentligt en lyst til at studere og undersøge vands egenskaber nærmere. Vi består af ca. 70% vand og derfor er vandkvaliteten afgørende for vores helbred. Tusindvis af studier viser med alt tydelighed, hvor vigtigt det er at drikke rigelige mængder vand af en god kvalitet.
Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der arbejdes hele tiden med udvikling af produkter og processer. Derfor var det også helt naturligt, at Dykon A/S ønskede at afprøve effekten af GRANDER® vandvitalisering i produktionen. Se det fine klip fra TV2 omkring Dykons brug af Grander herunder.
Mere

Mindre Smerter og bedre vejrtrækning med Grander Vand

Den dag vi modtog energistaven, drak jeg tre-fire glas vitaliseret vand i løbet af eftermiddagen – og endnu et glas om aftenen – uden egentlig at tro på, at vandet ville have nogen virkning. Men hen under aften begyndte det, mens jeg sad og læste, at krible i den ene side af kroppen alle de steder, hvor jeg havde ondt. Så begyndte det at klø – og så pludseligt var alle smerterne væk, og jeg har ikke haft smerter siden. Jeg lovede mig selv at vente en uge med at sige noget til venner og bekendte men... Jeg kunne simpelthen ikke lade være, når jeg mødte folk. De kunne jo se på mig, at der var sket noget. Jeg var jo meget gladere, siger hun. Og min mands vejrtrækning, som han har haft mange problemer med, især om natten, er blevet meget bedre, efter vi fik lagt en Grander-energislange i sengen. Så den vil han ikke undvære.GERDA TOMMERUP, ASSENTOFT  
Mere

Skulderen som kan bevæge sig igen

Jeg havde igennem et års tid lidt af en dårlig skulder, som medførte, at jeg kun lige kunne hæve min arm til vandret. Jeg havde prøvet alverdens ting for at få den fulde rørlighed i armen igen, men ingenting hjalp. Så prøvede jeg at placere Grander cylinderen ved siden af skulderen mens jeg fik min middagslur, og da jeg vågnede var min skulder blevet tydeligt bedre. Mine kollegaer blev godt nok overraskede da jeg pludselig stod der og svingede med armen, og efter en uges tid havde jeg min fulde rørlighed igen. Og siden da har jeg ikke mærket noget til min skulder. Jeg har tendens til at få vrøvl med lungerne med hoste og slimdannelser. Hvis jeg mærker, at der er noget på vej, lægger jeg cylinderen på brystkassen når jeg sover, og så sker der hurtigt en meget tydelig bedring. Hvis jeg er blevet stiv i nakken lægger jeg cylinderen ved siden af nakken om natten og når jeg vågner om morgenen har spændingen løsnet sig. Førhen, når jeg skulle bakke traktoren, var jeg ofte nødt til at dreje hele kroppen, fordi min nakke var så stiv. Nu kan jeg dreje hovedet uden problemer.” HENRIK MØLLER ANDERSEN, ØRBÆK  
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    Der sker ikke noget ved et uheld. Det er heller ikke tilfældigt, at folk er skænket livet. Vi er alle skabt til at have et formål, som vi skal opfylde.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.