ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Landbrug

Fra meget godt, til rigtig godt

Anders Laugesen, Aulum, Økologisk mælkeproducents brug af GRANDER vitaliseret vand, der blev installeret jan 2014 viser rigtig gode resultater til gavn for de 500 stk. malkekvæg og bundlinien. 
Mere

Årets slagtesvinsproducent

Lars Børgesen årets slagtesvinsproducent i både år 2008 & 2009 analyserer alt, hvad han laver. Både når det går godt, og når det går mindre godt. Og der er meget at analysere, han får nemlig også mange ideer til optimering af værdikæden, og de er ikke altid helt traditionelle. Men dyrene er altid i centrum, og produktionen skal ske på grisenes præmisser.
Mere

Friskt og sundt vand til minkene

Minkavler Kuno Thussgaard, Tvis ved Holsterbro, har 3200 tæver, og et almindelig vandanlæg med recirkulation. I juli 2013 blev GRANDER® vandvitalisering installeret - en investering han og minkene er meget glade for.  
Mere

Fra 36 til 39,1 grise pr. årsso

Den 36-årige svineproducent Claes Pasgaard Erlang har blot fire år på bagen som selvstændig svineproducent. Han producerede 39,1 grise pr. årsso i 2. kvartal i 2013, og han er overbevist om, at 40 grise er inden for overskuelig rækkevidde.
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Et sundt liv begynder med vitaliseret vand"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.