ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Externe studie

Tekniske universitet i Graz, Vandbro

Diplomafhandling 2007 om industriens besparelser mv. Empiriske Efaringer fra 32 Industrivirksomheder med GRANDER® På Instituttet for Innovations- og Miljøledelse på Karl- Franzens-Universitet i Graz tildelte Universitetsprofessor DI. Dr. Stefan Vorbach et diplomarbejde med titlen ”Vandvitalisering med udgangspunkt i Grander Teknologien – en emperisk undersøgelse hos industrielle anvendere” til studenten Katrin Zunkovic.  
Mere

Eksternt studie fra BAUM konfimerer efffekten

En B.A.U.M. anbefaling er i virksomhedskredse et højt kvalitetsmærke. Formand Prof. Dr. Maximillian Gege ville vide, om han kunne anbefale Grander Vandvitalisering til sine industrivirksomheder eller ej. Der blev udvalgt 23 virksomheder fra forskellige brancher som fritid, sundhed, industri og turisme i Tyskland, Østrig og Schweiz, hvis udsagn om virkningen af GRANDER® Vandvitalisering blev kontrolleret. Ved siden af spørgsmål til indsatsområder, efter forventninger og virkningen på produktionsprocessen, blev også dokumentationer af eksterne og interne laboratorieresultater taget med i undersøgelsen.
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Jeg har ikke opdaget vandvitalisering, snarere jeg fik lov til at finde det"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.