ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Grundforskning og ekstern forskning

Grundforskning og ekstern forskning

GRANDER® følger meget tæt forskningen indenfor vandområdet for at være så opdateret som muligt. Internationale forskere inviteres til at tale og diskuterer emner indenfor vandforskning.


Al viden vi samler er med til at styrke de andre dele af den forskning vi foretager os. Overordnet set giver dette "vandtætte" forskningssystem det højeste niveau af objektivitet. Det er grundlæggende for vores 3 bærende støtter. Alle nye resultater bliver lagt oven i de tidligere og bliver målt og vejet på ny.

Wetsus

WETSUS er et europæisk ekspertisecenter for bæredygtig vandteknologi. WETSUS skaber et unikt miljø og tilbyder strategisk samarbejde for at fremme udviklingen af rentabel og bæredygtig avanceret vandbehandlingsteknologi.
Mere

IPF – Forskning ved GRANDER®

IPF GmbH blev grundlagt i 1992 og er beliggende i Jochberg, Tyrol, ligesom alle andre GRANDER®-virksomheder. Virksomheden udfører forskning for GRANDER®, styret af forskningsleder, Johannes Larch. Georg Huber og Heribert Grander er administrerende direktører.
Mere

Vitaliseringsmedium versus informationsvand

Den følgende artikel udforsker den historiske udvikling af terminologien og definitionerne af GRANDER® vandvitalisering, f.eks. vedrørende vitaliseringsmediet (tidligere ofte benævnt 'informationsvand') som en procesfaktor.
Mere

PROF. DR. IR. CEES BUISMAN

Cees Buisman er videnskabelig direktør hos Wetsus og professor i biologisk genopretning og genbrugsteknologi. Han blev udnævnt til professor ved Wageningen University (NL) i miljøteknologiafdelingen, hvor han arbejder med biologisk genanvendelse og genopretningsteknologier.
Mere

Water Symposium – Forskning og Talere

For at fejre sit 40-års jubilæum var GRANDER® vært for Water Symposium 4.0 i Kitzbühel den 7. september 2019. De spændende foredrag behandlede den kendte teknik inden for vandforskning og åbnede nye perspektiver for de besøgende.
Mere
  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Alt er bygget på basis af plus og minus"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.