ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Besparelser på plejecenter Solbjerghaven med GRANDER®

I Furesø kommune er der en faggruppe, der går under navnet “Energikilderne”. Formålet med gruppen er at reducere energiforbruget og mindske klimabelast¬ningen

Energikilderne I Furesø kommune er der en faggruppe, der går under navnet “Energikilderne”. Formålet med gruppen er at reducere energiforbruget og mindske klimabelastningen. Det var på en inspirationstur i 2011, at Robert Mulder så en brochure fra GRANDER vandvitalsiering som fangende hans opmærksomhed. 

“Klimanørd”

Robert Mulder betegner sig selv som en klimanørd, og han har da også imple­menteret mange energi- og miljømæssige tiltag på Sollbjerghaven samt indraget alle kollegaer på plejecenteret.

 “Da jeg læste om GRANDER tænkte jeg, at det måtte undersøges nærmere. Ingen vedligehold, ingen driftsomkostninger og spændende resultater fra danske virk­somheder og 1 års ubetinget returret, Ja, så var det en nem beslutning.

Markante resultater

Tidligere brugte vi citronsyre, i opvaske-og vaskemaskinerne en gang om mdr., fordi de var helt kalket til. Vi afsyrede også alle pellatorer hver måned. Vi har ikke haft behov for at gøre det siden installationen. Og der er så godt som ingen kalkbelægning på badeværelserne mere, og det der er tilbage er lige til at fjerne med en grov svamp.

Jeg har efterhånden vænnet mig til ikke mere at skulle afsyre mangt og meget hver måned. Jeg holder selvfølgelig øje med, at effekten holder og det gør den, og det har den gjort lige siden 2011.

Så ingen tvivl om, at vi idag har sparet både tid og penge og ikke mindst sparet miljøet for rigtig meget”.

Se Interview med ejendomsmester Robert Mulder, Solbjerghaven Plejecenter, Furesø kommune og Nikolaj Blom Sorgenfrey, Ph.D, DNA forsker, om erfaringer og resultater ved brug af GRANDER vandvitalisering.

Interviewet er den del af en ny dokumentarfilm som dokumentarfilmsinstruktøren Phie Ambo, der på sit film cv, bl.a. har "Så  meget godt i vente" om den økologiske landmanden Niels Stokholm er i gang med at producere

Mere info

  • GRANDER® Konsulent:

Media

  • Johann Grander Sen.

    (1930 - 2012)

    "Troen på skaberkraften er det vigtigste for mig og gør livet så smukt"

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få interesant information omkring GRANDER® Vandvitalisering.

Ved at klikke på “tilmeld dig nu” acceptere du vores fortrolighedspolitik .

Find en GRANDER distributør i dit område

×
×
 
Vil du gerne have den bedst mulige vandkvalitet i dit hjem?

Vores vandeksperter er klar til at give dig en gratis og uforpligtende konsultation. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dit specifikke behov.