GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 

GRANDER® vandvitalisering betyder øget genbesøg på Tyrolsk hotel

Investeringen tjente sig hurtigt hjem

Hotell Bergland er en af pionererne når det gælder anvendelse af Grander vand i hotelbranchen. Allerede for ni år siden blev den første enhed monteret. 

Markus Daschil husker godt den første “Grander tid” på hotellet. “Det varede ikke mange dage før vi mærkede at noget var sket. De største forandringer så vi i vaskeriet og svømmehallen.

I vaskeriet begyndte maskinerne pludselig at skumme over, uden at vi i begyndelsen forstod sammenhængen. Det fandtes jo den gang næsten ingen beretninger om virkningen af GRANDER Vandvitaliseringen. Hverken maskinproducenten eller leverandøren af vaskemidlerne kunne forklare fænomenet. Så prøvede vi med mindre mængder vaskemiddel, og resultatet var forbløffende. Skønt doseringerne var så lave at de ifølge producenten ikke længere kunne give et godt vaskeresultat, viste en laboratorieprøve at vasken var absolut ren. Besparelsen på rengøringsmidler gjorde, at GRANDER Vandvitaliseringen hurtigt tjente sig ind.”

Ikke mindre interessant var erfaringerne i svømmebassinet. “Hotellets svømmebassin er ofte fyldt, vandhygiejnen er derfor meget vigtig. Her kunne vi skære kraftigt ned på brugen af både klor og andre kemikalier og samtidig blev vandkvaliteten betydeligt bedre.”

Daschil tester også regelmæssigt kvaliteten af vandet i centralvarmeanlægget. I dag er den gennemførte brug af Grander vand et vigtig argument i hotellets brochurer og annoncer. “Gæsterne fortæller os ofte, at det netop var vandvitaliseringen som gjorde at de valgte vores hotel!”

www.bergland.com

Se den internationale hotel broch. i linket nedenfor

Mere info

Tilbage

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

  • 1
  • 2
  • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere