GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 

Wild food Cafe, London

Joel Gazdar er ejer af Wild Food Café i Islington, London. Naturligvis spiller vand en stor rolle i denne plantebaserede restaurant. Efter Joel Gazdars mening er fødevare i en meget højere kvalitet, smag og ernæringsmæssig, hvis det produceres med godt vand. Så de besluttede sig for en Grander-enhed - og naturligvis bemærkede gæsterne den høje vandkvalitet! Men også personalet siger, at det er meget lettere at rengøre og vaske op nu. "Nu kommer vand ind bygningen som London-vand og forlader det som kildevand fra bjergene" Se flere erfaringer i Videoen.

Media

Tilbage

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

  • 1
  • 2
  • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere