GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 

Bedre køling af grøntsager med GRANDER®

Der spares store mængder vand og kemi til gavn for miljøet og økonomien

Per Guldbrand er indehaver af Frigortek, som servicerer og udvikler kølesystemer til blandt andet  fødevareindustrien. Han fortæller følgende om sine oplevelser med GRANDER  Vandvitalisering; 

“Hos en kunde, en af landets førende grøntsagsprocessing firmaer hørte vi første gang om GRANDER® vand, og med en vis skepsis. Denne forsvandt dog i samme tempo som kalken fra fordampningskondensatoreren installeret på køleanlægget.

Tilsætning af kemi var stoppet og vandbehandlingen overladt til GRANDER® systemet. Med det resultat at vandforbruget blev reduceret, da behov for udslamning væsentligt reduceredes samt at vandet i kondensatoren blev krystalklart.

Herefter introducerede vi systemet til Axel Månsson A/S., Skandinaviens største producent af frisk salat. Efter mange års drift med et mindre funktionelt blødgørings anlæg til fordampningskondensatoren installeredes GRANDER systemet på fordampningskondensatoren i foråret 2013. I de kommende måneder var der fast arbejde til vedligeholdelses teamet hos Axel Månsson A/S, med at skovle kalkrester ud af fordampningskondensatoren.

GRANDER® systemet har nu været i drift i over et år, og rene galvaniserede rør er nu synlige i kondensatoren, og vandet i kondensatoren står krystal klart. Kondensatoren udslammes bevidst kun ved rengøring for bundfald. Herved spares store mængder vand årligt, til gavn for miljø og økonomi”, fortæller Per Guldbrandt. 

Tilbage

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

  • 1
  • 2
  • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere