GRANDER® Danmark

Sub-Sections

 

Sundhedserfaringer med Grander Vand

Følgende beretninger vækker nysgerrigheden hos de fleste og forhåbentligt en lyst til at studere og undersøge vands egenskaber nærmere. Vi består af ca. 70% vand og derfor er vandkvaliteten afgørende for vores helbred. Tusindvis af studier viser med alt tydelighed, hvor vigtigt det er at drikke rigelige mængder vand af en god kvalitet. Når du drikker nok og på de rigtige tidspunkter på dagen, skaber du et meget stærkt fundament til at holde kroppen rask og sund. Når kroppen og sindet er renset med vand, er det meget nemmere at spise sundt, motionere og være afslappet og glad. De resultater, som er opnået med vitaliseret vand, har anskueliggjort, at der er en sammenhæng imellem vandets struktur og biologiske og kemiske egenskaber og at disse faktorer spiller ind på hinanden. Resultaterne sætter vandterapien i et helt nyt spændende lys som et helt afgørende fundament i helbredelsen af kroppen. Klik på mere for at læse om forskellige sundhedserfaringer med GRANDER Vandvitalisering. Husk at du med en Grander enhed på din vandforsyning i huset opnår en masse besparelser, så du kan nyde de mange sundhedsfordele helt gratis i sidste ende...

Høfeber/allergi: Da jeg første gang fik Grander vand i min drikkeflaske forsvandt mine høfeber symptomer. I flere dage drak og drak jeg hele dagen og forbedrede derved min allergi, mens den var allerværst. Jeg har nu oplevet en hel sommer hvor jeg har kunne holde min allergi på et absolut fornuftigt niveau og mitenergi er vokset til højder jeg ikke har kendt til de sidste 20 somre. Har ellers været hele vejen rundt i den alternative verden uden at der var noget som virkelig kunne gøre en forskel på min allergi. Føler jeg kan gå på vandet.
Pia Lykke Berthelsen, Ålborg

Smerter i armen: En veninde kom hjem til mig en søndag og snakkede om høfeber og vand, jeg kiggede undrende på hende mens hun stod og rørte vandet med en stav. Eftermiddagen ud snakkede vi om alt muligt. Min vendindes høfeber prøvede at vise sin magt ved at give hende røde øjne & stoppet næse, men hvergang Pia drak af vandet gik der 30 sek så var alt normalt. Jeg drak også af vandet hele dagen & kunne mærke & smage en forskel efter staven var blevet brugt. Nu kommer det sjove. Jeg har i to år hver dag -­‐haft smerter i mine arme & skuldre af mange grunde. Morgenen efter Pia's besøg vågner jeg & kan strække mig uden problemer, uden smerter. Idag kan jeg stadig strække mine arme fuldt ud nu efter et års tid med Grander staven. Jeg lider stadig af problemer med mine arme hvilket gør at der er mange ting jeg ikke kan, men der er ingen tvivl om at mit smerte niveau på et punkt er faldet fra 10 til 1 når jeg bare sørger for at rører vandet.
Anina Calledda, Kbh

Mere velvære og mindre tandsten
Jeg købte en Grander-stav og kunne kort tid efter mærke en bedring I min dårlige arm og mit helbred i det hele taget. Vi har en datter, der er stærkt handicappet. Hun går til tandlæge hver 3.måned, da hun danner mange tandsten. Men forrige gang, var der ikke så mange tandsten! Alt vand hun får i sin mund, er "rørt" med Granderpen`en, og det var den eneste ændring, vi havde udført i dagligdagen med hensyn til hende! Og mine orkideer, de blomstrer og gror HELT vildt, siden de er begyndt at få Grandervand!
Betty Koudal, Skals

Mindre smerter og kat der elsker Grander vand.
Jeg modtog min 17x17 cm Grander-­plade idag og begyndte straks at eksperimentere ! Så dette er de foreløbige erfaringer: Jeg satte mine ben på pladen og der kom straks en mild hovedpine og mine ben begyndte at‘snurrer’. Jeg satte mit glas med cider (uden alkohol) på pladen i 1 minut –jeg smager. Al kulsyre er væk, den er mindre sød, smager HELT anderledes. Henter straks et nyt glas og hælder op ny cider op og tager en smagstest, og får et chock (det er to helt forskellige drikke). Lægger pladen bag i min ryg, der hvor jeg har ondt, ser fjernsyn og glemmer helt pladen. Tager den væk efter ca. 10 min. og jeg har ingen smerter i ryggen (normalt har jeg konstant ondt i ryggen). Er mildest talt meget overrasket..
Min kat kan lide at ligge på pladen når jeg lægger noget blødt ovenpå den og den er stoppet med at kaste op efter at jeg har stillet hans vand og mad på Granderpladen hver dag. Min kat har gennemgået en fuld geriatrisk blodprøvetest for at forsøge at finde ud af hvorfor han kastede op.
Linda Louise Leganger, Kbh.

Kinesiologiens førstedame
Jeg har prøvet mange forskellige vandrensningssystemer og aldrig fundet det optimale, derfor blev jeg meget positivt overrasket over Grander Vandvitalisering. Jeg tester på mine klienter med kinesiologien, og der er helt klart meget mere energi i vitaliseret vand end alm. postevand og vand på flasker. Derhjemme har jeg vitaliseret vand i hele huset og mine blomster og biodynamiske urtehave elsker det. Kalkaflejringer er vi sluppet helt af med også. Jeg anbefaler Grander vand til alle mine klienter.
Anne Straarup, Ruds Vedby

Bedre søvn til børn
Min datter på 2 år har aldrig sovet igennem –hun har altid været lang tid om at falde i søvn, og vågnede ca. 5 gange i løbet af natten i sine første 2 leveår! ”Det er meget normalt” fortalte alle mig, ”det bliver bedre med tiden!” Efter at have set DR2’s tema-­‐udsendelse om vand i januar, købte jeg en Grander‐plade til at sætte vores drikkevand og andre ting på. Konsulenten foreslog, at jeg også kunne sætte den på min gravide mave, jeg ventede barn nummer to, da vand-­informationerne også kunne overføres til kroppens væsker.
Tanken slog mig, at jeg da også kunne prøve at lægge den ind i min datters seng, så hendes kropsvæsker også kunne få et løft! Den efterfølgende nat bleven nat jeg ikke glemmer –HUN SOV 7 TIMER I TRÆK!! Natten efter ligeså -­‐og det har hun stort set gjort siden. Jeg har ikke turde lade min datter sove uden Grander under hendes madras siden. Jeg tror ikke på at det er tilfældigt, for min datter har været en slem natteravn –Grander fik hende til at sove!
Vi nåede at sove igennem i 3 måneder inden lillesøster kom til verden. Hun har endnu ikke prøvet at sove uden Grandervand under madrassen, da vi også købte en plade til hende. Hun er nu 3 uger gammel, og sover nemt fem timer i træk. Lykke Nielsen, Skibby

Forskellige erfaringer og ideer til brug at vitaliseret vand
Har douchet min højre arm med Grander vand p.g.a. længerevarende smerter, som lægen har diagnosticeret som hidrørende fra seneskeden. Smertene meget væsentligt aftaget og operation vedr. seneskedehindebetændelsen aflyst. Smerter i benene som følge af, at jeg har rendt op og ned af jernstigerne, fjernet ved daglige fodbad med vitaliseret vand. Anvendelse af Grander Vand på vat lagt over øjnene fjerner allergismerterne og kan også bruges i meditativ forbindelse. Masserer tandkødet 2-­‐3 gange dagligt med vitaliseret vand p.g.a. paradentose. Har lige været hos tandlægen, der var forbavset over, at jeg havde taget mig så meget sammen med hensyn til tandplejen. Lommerne var ikke længere så dybe som før og tandhygiejnen til ug. Udslet ved lymfekirrtler væk efter brug af Sulfat Wasser.
Frank Ogrocki, Bornholm

Mindre hold i ryggen
Jeg havde i mange år haft problemer med ryggen, med gentagne og invaliderende hold i ryggen, m.v.  Mange behandlinger hos kiropraktor samtidigt som jeg også fik behandling fra fysioterapeutfik mig på rette vej. Da jeg kom på yogaskolen i Sverige i Håå, var det primært spændinger dvs. kramper gennem hele systemet, helt op til hudniveau, som var problemet. Jeg skulle hele tiden strække ud, og det var meget anstrengende. Da jeg begyndte at sove oven på en Grander ting, så var det, at jeg opdagede, over en lidt længere periode, at jeg havde det meget bedre med ryggen. Egentlig troede jeg ikke på det. Erfaring med, at jeg gentagne gange opdagede, at jeg overordnet set havde det stabilt bedre i ryggen, i de perioder, hvor jeg brugte det, var dog så overbevisende, at jeg til sidst ikke kunne se bort fra det, for der var ikke nogen anden forklaring. Jeg glemte enda mange gange, om jeg havde Grander tingene under madrassen, og først uger efter, hvor jeg prøvede at finde ud af, hvorfor jeg havde det bedre eller værre, begyndte jeg at se en sammenhæng med det. Der skulle relativt lange perioder til, for at se det, da tilstanden generelt kunne svinge.
Elsa Modi, Kbh

Katten sover på pladen.
Vil lige del mine erfaringer med jer: Vitaliseringspladen lagde jeg under tæppet hvor min ene kat sover, da han var blevet mere urolig end normalt og virkede utryg. Almindeligvis ligger han sig til at sove ved 23-­‐tiden når jeg går i seng og går så ud ved 4-­‐tiden om morgenen. Denne nat var anderledes -­‐da jeg vågnede ved 6-­‐tiden lå han fortsat og snork sov og registrerede ikke engang at jeg var vågen, hvilket han ellers altid fornemmer. ved 7-­‐tiden løftede han meget afslappet hovedet og kiggede jeg kælede lidt med ham og han sov så videre. først ved 9-­‐tiden rejste han sig da jeg rummesterede rundt omkring ham. Den lille killing hoppede op til ham og han fortrak ikke en mine, hvilket han absolut ikke plejer at bryde sig om -­‐han snusede blot til hende og blev siddende -­‐efter nogle minutter gik han roligt ned og lagde sig på gulvet tæt på hende. Han var mere rolig end jeg nogensinde før har set ham -­‐jeg er ikke et sekund i tvivl om at han var blevet healet og beroliget af at ligge på pladen hele natten og derfor også sove længere end sædvanligt Jeg har selv erfaret at en overbelastet akillesene bleve smerte fri og uden stivhed efter en nat på pladen og en øm lænd blev helt fri for ømhed efter blot at ligge på pladen en times tid !!! Det er jo intet mindre end fantastisk :)
Mannet Moss, Nordborg

Colitis
Jeg købte et lille GRANDER smykke (glasflacon med grandervand i), med en snor i, til at bære på sig. Jeg er ikke til smykker om halsen, og puttede den derfor i bukselommen. Og dér lå den godt -­‐tæt på mine syge tarme. Jeg har ikke haft udbrud af Colitis Ulesorusa siden. Og vil egentlig betegne mig selv som helbredt. Jeg oplever et øget velvære og energi når jeg husker mit Grander. Jeg oplever at folk undre sig over mit energiniveau og har spurgt ind til "min hemmelighed".
Birgitte Due Jensen Koch, Kbh.

Urinsyregigt
Jeg led meget af podagra, en siden jeg fik en Grander energislange i sengen har jeg ikke haft anfald i over et 1/2 år og har intet behov haft for piller. Jeg bruger også en Grander Stav til at røre I vandet med og et Grander vedhæg til at bære om halsen.
Kurt Skov, Hedehusene

I huset til hele familien
Her hos os har vi stor, stor glæde af de bløde og venlige vand. Vores søn på 11 kan stadig bedst lide vand, som er behandlet med staven eller har stået på pladen -­‐selv om vi nu også har anlæg på alt vores vand. Måske syntes han det er rart selv at være aktiv i processen. Han er en meget følsom knægt og går 100% ind for det gode vand.
Joy Nielsen, Hornslet

Bedre Søvn
Jeg har købt en stav og en energislange og jeg sover bedre om natten og har mere energi og jeg drikker mere vand end jeg plejer!
Kirsten Hansen, Skælskør

Tilbage

Nyhedsbrev

GRANDER® nyheder

  • 1
  • 2
  • 3
Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

Erfaringer fra Danika Grønt A/S & Flensted A/S

27.09.2017

Bøje Olesen, co-founder af Danika Grønt A/S hørte første gang om Grander vandvitalisering fra en... Mere

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

DTU Forsøg med multiresistente bakterier

22.09.2017

Et meget spændende klip fra den kommende dokumentarfilm ...When You Look Away - premiere efteråret... Mere

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

TV2 - Næsten for godt til at være sandt

02.08.2017

Dykon A/S kombinerer avanceret teknologi med gode håndværksmæssige traditioner i design og produktion, og der... Mere